Home
Wanneer is HBO Max gelanceerd en hoeveel kost het?

Wanneer is HBO Max gelanceerd en hoeveel kost het?

Er zijn zoveel verschillende netwerken die hun eigen streamingdiensten introduceren, maar weinigen zijn de weg van HBO ingeslagen. Naast het reguliere premiumkanaalabonnement lanceerde HBO afgelopen voorjaar HBO Max, een direct-to-consumer videoservice die je toegang geeft tot al je favoriete HBO-programma’s, evenals veel, veel meer dat niet is inbegrepen bij de regulier HBO-pakket. HBO Max aanbod $ 15 per maand, wat het duurder maakt dan andere streamingpakketten. Het populairste pakket van Netflix kost $ 13, een Hulu-abonnement kost $ 6 (of $ 12 als je reclame wilt overslaan), en Disney+ kost je slechts $ 7 per maand of $ 70 per jaar. Gezien de hoeveelheid extra inhoud die HBO Max biedt en het feit dat HBO momenteel ongeveer $ 15 kost via kabelaanbieders of HBO Now, lijkt de hogere prijs gerechtvaardigd.

Maar als het te steil aanvoelt, is HBO van plan om in juni 2021 een goedkopere, door advertenties ondersteunde laag voor HBO Max te lanceren. We weten niet hoeveel deze nieuwe laag zal kosten, maar Warner Media heeft gezegd dat klanten op de door advertenties ondersteunde plan kan geen bioscoopreleases op dezelfde dag bekijken – zoals de aanstaande reboot van Dune – wanneer ze debuteren. Hoewel advertenties een kenmerk van dit meer betaalbare niveau zullen zijn, zullen advertenties niet worden afgespeeld op originele HBO-titels zoals Euphoria, The Sopranos of Game of Thrones.

De meeste betalende HBO-abonnees werden automatisch ge├╝pgraded of overgeschakeld van hun HBO Go-accounts naar HBO Max toen het platform werd uitgebracht. Dat komt omdat HBO Go werd uitgefaseerd terwijl HBO Now werd omgedoopt tot alleen HBO. Je accountgegevens voor HBO Go zouden nog steeds moeten werken voor HBO, maar je moet een nieuwe app downloaden.

Op welke platforms is HBO Max beschikbaar?
HBO Max is gratis voor AT&T-klanten die al geabonneerd zijn op HBO. AT&T-klanten met een aantal nieuwere onbeperkte abonnementen hebben ook gratis toegang tot HBO Max, dat beschikbaar is op de meeste Apple-apparaten, waaronder Apple TV, Android TV-apparaten, Chromebooks, Google Chromecast en Chromecast, Xbox Series X en zelfs YouTube TV.

Na de lancering zonder compatibiliteit met Amazon Fire TV Stick, werd HBO Max in november 2020 eindelijk beschikbaar op de Fire TV Stick en in december voegde het ondersteuning toe voor Roku en PlayStation 5, waardoor de service een zeer breed bereik heeft op het gebied van apparaten.
Welke shows en films bevat HBO Max?
HBO Max bevatte bij de lancering 10.000 uur premium content. De bibliotheek bevat de volledige HBO-service, titels uit het verleden en heden van Warner Bros., topcontent van over de hele wereld en een maandelijks aanbod van nieuwe Max Originals, waaronder Seth Rogen’s komedie An American Pickle, Robert Zemeckis’ bewerking van Roald Dahl’s The Witches , de horrorserie Lovecraft Country van Jordan Peele en de sci-fi-serie Raised by Wolves van Ridley Scott. Bekijk nu onze lijst met de beste shows op HBO Max voor de nieuwste toevoegingen.

De streamingdienst haalt uit WarnerMedia’s deep content-bibliotheek, inclusief films en tv van Warner Bros.’ 100-jarige contentcollectie, New Line, DC, CNN, TNT, TBS, truTV, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes, een samengestelde selectie van klassieke films in samenwerking met TCM, en meer. HBO Max biedt ook een uitgebreide selectie van door derden aangekochte series en films.

In november 2020 maakte het platform nieuws toen het aankondigde Warner Bros. Wonder Woman 1984 zonder extra kosten beschikbaar te stellen voor abonnees op dezelfde dag als de bioscooprelease. Ongeveer een week later verdubbelde Warner Bros. en zei dat ze hun volledige 2021-slate dag-en-date op de service zouden vrijgeven. Dat omvat langverwachte films zoals The Matrix 4, Dune, The Suicide Squad en The Sopranos prequel.
Van alle kijkmogelijkheden van HBO is HBO Max de meest recente toevoeging, gezien het feit dat we in de komende toekomst meer veranderingen in HBO Max en de inhoud ervan verwachten. Er is ook iets voor ouders met HBO Max. Het is het eerste HBO-aanbod met kindvriendelijke programmering, een functie die het specifiek aantrekkelijk maakt voor gezinnen. Je vindt er alles, van Sesamstraat en Adventure Time tot South Park, Friends, The Office, samen met een eindeloze lijst met andere populaire titels. Als je een compatibel apparaat hebt, is HBO Max zonder twijfel de moeite van het bekijken waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *