tips om een meester te worden bij Microsoft Office

Microsoft Office is een van de krachtigste toepassingen. Het lijdt geen twijfel dat dit de meest bruikbare applicatie op de markt is. In deze post geef ik je tips om een master te worden in Microsoft Office.

Ken het verschil tussen MS Office en Open Office

Velen van jullie denken misschien waarom zou ik leren hoe ik Open Office moet gebruiken in plaats van MS Office. Het antwoord is heel simpel, MS Office is een betaalde applicatie en Open Office is gratis. Werkt u in een bedrijf of verdient u geld, dan moet u MS Office op uw computer hebben geïnstalleerd. Als u echter een particulier bent en geen geld hoeft te verdienen met uw computer, kunt u Open Office gebruiken.

Leer alle basisfuncties van MS Office

Begin met de basissjablonen en sla deze op als uw referentiesjabloon. Wanneer u aan een project werkt, kunt u verwijzen naar de sjabloon die u hebt opgeslagen. Het is belangrijk om alle functies te gebruiken die beschikbaar zijn in Microsoft Office. Door alle functies te gebruiken, verhoogt u uw productiviteit. U kunt de functies van Excel, Word, PowerPoint en andere gebruiken.

Maak een sjabloon

Dit is een zeer belangrijke stap en u moet voor elk van uw projecten een sjabloon maken. Je moet het opslaan in dezelfde map waar je al je bestanden hebt.

Leer hoe u eenvoudige taken uitvoert met MS Office

Het is mogelijk dat u het exacte gebruik van sommige functies in MS Office niet kent. U kunt de beste oplossing krijgen door te leren Microsoft Office Courses, video’s bekijken of artikelen lezen.

Leer hoe u MS Excel en Word gebruikt

Er zijn verschillende functies van MS Office die bij de meeste mensen niet bekend zijn. Dit zijn de kenmerken van MS Excel en Word. U kunt de kennis over deze twee toepassingen opdoen door te oefenen.

Gebruik snelkoppelingen

Snelkoppelingen zijn de beste manier om tijd te besparen en het zal u ook helpen om MS Office onder de knie te krijgen. De nieuwe software heeft zelfs een aantal snelkoppelingen gemaakt om uw werk gemakkelijker en sneller te maken.

Leer werken met verschillende versies

Als je de nieuwste versie van de software hebt, kun je probleemloos met de andere versies werken. Maar als u niet over de nieuwste versie van de software beschikt, blijft u bij het begin steken.

De bovengenoemde tips helpen u om de software onder de knie te krijgen. Als je weinig tijd hebt en het je niet kunt veroorloven om veel tijd te besteden aan leren, dan zullen deze tips je zeker helpen om een meester te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *