Slaap als een roosje dankzij een zijdezacht oogmasker!

0
Slaap als een roosje dankzij een zijdezacht oogmasker!

Veel mensen vinden een goede nachtrust erg belangrijk. Gelijk hebben ze, slaap wordt door menig mens bijzonder ondergewaardeerd, en dat is behoorlijk zorgwekkend. De meeste mensen slapen zo’n zes uur per nacht, terwijl uit onderzoek blijkt dat volwassenen het beste acht uur kunnen slapen. Dat is toch wel een aanzienlijk verschil dus. Veel mensen vinden het lastig om een goede nacht te maken. Vooral het in slaap vallen levert veel problemen op. Maar, hoe kan je ervoor zorgen dat je toch wat eenvoudiger in slaap valt? Er zijn talloze manieren, maar de meest simpele manier is door een slaapmasker van zijde te kopen. Dit lijkt op het eerste gezicht een best grote investering, maar niets is minder waar! En bovendien is het elke euro dubbel en dwars waard. Lees hieronder waarom een slaapmasker van zijde een essentieel item is dat jij binnen mum van tijd aan je slaaproutine moet toevoegen!

Dim het licht

Een van de hoofdredenen om een oogmasker aan te schaffen en deze op te doen tijdens het slapen, is om het licht van de omgeving te temperen. De meeste mensen zijn best wel gevoelig, en als ze dan merken dat het om hun heen nog licht is, kunnen ze maar moeilijk slaap vatten. Dat is logisch, want als je in een lichte omgeving probeert te slapen, is dat best wel een opgave. Dat komt omdat je dan weinig tot geen melatonine aanmaakt, een stofje waarvan je slaperig wordt. Je kan het aanmaken van melatonine een handje helpen door ervoor te zorgen dat het donker is. Je ogen sluiten is niet goed genoeg, je moet actief zelf aan de slag om het donkerder te maken. Een simpele manier is door een oogmasker te kopen en deze over je ogen heen te plaatsen.

Stop vervuiling van licht

Een slaapmasker helpt ook goed tegen vervuiling van licht. Er zijn waarschijnlijk enorm veel beeldschermen in je omgeving, en deze stralen blauw licht uit. Dit kan melatonine tegenhouden, en daardoor kan je veel vaker wakker liggen dan nodig. Koop daarom een slaapmasker van het merk Dore en Rose! Daarnaast kan zo’n slaapmasker van Dore en Rose ook goed beschermen tegen de straling van UV-licht. Als je in de ochtend vaak wakker wordt met de zon op je gezicht, kan dit op lange termijn schadelijk zijn voor de huid. Een slaapmasker beschermt hier uitermate goed tegen! Dus, als jij je huid belangrijk vindt, vergeet dan vooral niet ’s avonds een slaapmasker op te zetten.

Kortom, draag jouw slaapmasker van Dore en Rose elke nacht, en je wordt elke ochtend energiek en uitgerust wakker. Jij kan er weer tegenaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *