Over ons

Welkom bij healthwella.nl, jouw vertrouwde gids in de wereld van welzijn en gezondheid.

Bij healthwella.nl geloven we dat gezondheid veel meer is dan alleen fysiek welbevinden. Het is een samenspel van lichaam, geest en ziel. Gezondheid is een reis, geen bestemming. En elke reis heeft zijn eigen verhaal, uitdagingen en hoogtepunten.

Ons platform is opgericht door Iris van den Berg met een duidelijk doel: betrouwbare, toegankelijke en praktische informatie bieden aan iedereen die zijn of haar gezondheid naar een hoger niveau wil tillen. Met een team van deskundige schrijvers, artsen, voedingsdeskundigen en wellness-coaches delen we dagelijks artikelen, onderzoeken, tips en inspirerende verhalen.

Waar staan we voor?

  1. Kwaliteit boven kwantiteit: We kiezen onze bronnen zorgvuldig uit en streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we publiceren.
  2. Integriteit en transparantie: We zijn eerlijk over onze bronnen en de beperkingen van de informatie die we delen.
  3. Community-gedreven: We luisteren naar onze lezers, nodigen feedback uit en creëren inhoud die aansluit bij de behoeften van onze community.
  4. Inclusiviteit: Gezondheid en welzijn zijn voor iedereen. We streven ernaar om een diversiteit aan stemmen, ervaringen en perspectieven te vertegenwoordigen.

Of je nu op zoek bent naar tips om beter te slapen, informatie over de nieuwste voedingstrends, of advies over mentaal welzijn, healthwella.nl is er om je te ondersteunen.

Dankzij de passie en expertise van ons team, in combinatie met de waardevolle inzichten van onze gemeenschap, streven we ernaar om van healthwella.nl jouw go-to bron voor alles wat met gezondheid te maken heeft te maken.

Samen op weg naar een gezonder, gelukkiger leven. Welkom bij de healthwella community!