Uncategorized
Opties voor onderwijsfinanciering

Opties voor onderwijsfinanciering

Omdat de kosten van het hoger onderwijs blijven stijgen, hebben veel ouders en jongeren moeite om de kosten van het hoger onderwijs te dekken. Openbare en particuliere schooluitgaven. Welke opties heb je bij het plannen van onderwijsfinanciering?

529 Plan: Met dit soort plannen kunt u dollars na belastingen bijdragen die belastingvrij groeien. Gekwalificeerde opnames uit het plan zijn niet belastbaar wanneer ze worden gebruikt voor in aanmerking komende onderwijskosten. U kunt een spaarplan kiezen dat op dezelfde manier werkt als een IRA en waarmee de student naar de school van zijn keuze kan gaan. Of u kunt een prepaid-abonnement kiezen waarmee u een deel of het geheel van de kosten van een openbaar hoger onderwijs van de overheid kunt betalen.

Levensverzekering – Sommige soorten levensverzekeringen hebben een contante waarde en bieden ook een uitkering bij overlijden. Met de juiste financiering hebt u toegang tot de geldwaarde totdat het kind op bezoek komt. Houd er rekening mee dat toegang tot de contante waarde ook van invloed kan zijn op de overlijdensuitkering die op grond van de polis wordt toegekend.

Studieleningen – Studieleningen kunnen nuttig zijn, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat studenten in de toekomst mogelijk geld moeten overmaken om leningen af ​​te betalen. Dit zijn middelen die kunnen worden gebruikt om andere financiële doelen te bereiken. Als een lening nodig is, kunnen ouders ook een woonkrediet afsluiten en de rente op de lening fiscaal aftrekken.

Geld overmaken naar kinderen: Vanaf fiscaal 2017 kunnen ouders en grootouders tot $ 14.000 aan elk kind doneren zonder de gevolgen van schenkingsrechten.

Belastingkredieten: Het American Opportunity Tax Credit en Lifetime Learning Credit zijn belastingkredieten voor voltijdstudenten. Er zijn richtlijnen voor het gezinsinkomen van toepassing, dus kijk op de IRS-website om te zien welke optie het beste is voor uw gezin.

Onderwijsspaarrekening – Ouders, voogden of andere gekwalificeerde personen kunnen tot $ 2.000 per jaar storten namens in aanmerking komende studenten onder de 18 jaar. Opnames van de rekening zijn niet belastbaar wanneer ze worden gebruikt voor kwalificerende onderwijskosten. Alle bedragen moeten binnen 30 dagen na de 30e verjaardag van de deelnemer worden uitbetaald.

De kosten van de financiering van het hoger onderwijs kunnen overweldigend zijn! Het is belangrijk om veel opties te overwegen bij het overwegen van de financiering van de kosten. Voor alle bovenstaande opties zijn er verschillende mechanismen beschikbaar om dit te doen. Het is ook belangrijk om te overwegen welke soorten beurzen beschikbaar zijn bij het kiezen van onderwijsfinancieringsopties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *