Uncategorized
Meer weten over een lichtgewicht sedumdak?

Meer weten over een lichtgewicht sedumdak?

Wilt u meer weten over een lichtgewicht sedumdak? Lees dan gauw verder! Bij NatureGreen verkopen we naast onze standaard sedumdaken namelijk ook lichtgewicht varianten. Sedumdaken worden steeds bekender in Nederland en worden dan ook steeds meer verkocht. Dat is goed nieuws, want ze brengen veel voordelen met zich mee voor het klimaat en de omgeving! Zo vangen ze veel water op en versterken ze de lokale biodiversiteit.

Voordelen lichtgewicht sedumdak

Een lichtgewicht sedumdak is een uitkomst wanneer het onderliggende dak niet zo’n grote draagkracht heeft, of wanneer u een dak wilt met een niet al te hoge waterbergende capaciteit. Doordat het dak minder zwaar is kan het worden geplaatst op minder stevige daken, zoals bijvoorbeeld een dak dat wat ouder is of wat niet zulke dikke muren heeft. Zo kunt u tóch genieten van een sedumdak zonder risico op schade te lopen.

Twee soorten lichtgewicht groen dak

Bij NatureGreen verkopen we twee soorten lichtgewicht groen dak, namelijk de Lichtgewicht Trays en een Lichtgewicht sedummat. Beiden zijn niet zo zwaar, maar hebben een verzadigd gewicht van tussen de 45 en 75 kg per vierkante meter. De trays zijn erg handig voor kleinere oppervlaktes, doordat ze kant en klaar worden geleverd en zo in elkaar kunnen worden geschoven. De mat is daarentegen weer geschikt voor wat grotere oppervlaktes of daken waar veel obstakels op liggen. De mat kan namelijk gemakkelijk op maat worden gemaakt! Beide opties zijn makkelijk zelf aan te leggen en zijn verkrijgbaar vanaf €42 per vierkante meter.

Plaats nu uw bestelling!

Bij NatureGreen kunt u er voor kiezen uw lichtgewicht sedumdak aan te leggen door een expert. Hoewel dit niet nodig is, is het voor sommige mensen wel een geruststelling om het over te laten aan een expert. Deze weet namelijk precies wat hij of zij aan het doen is en is vaak een stuk sneller klaar. Er komen natuurlijk wel wat extra kosten bij kijken. Weet u niet zeker wat voor u de juiste keuze is? Ga dan eens in gesprek met de klantenservice van NatureGreen! Zij helpen u graag om de keuze te maken die het beste bij u past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.