Hoe een baard voor de eerste keer te cultiveren.

Het belangrijkste dat je moet weten hoe je een baard moet cultiveren is dat die baard echt om te groeien. Je hebt het canvas nodig om een ​​verf te gooien, en je moet iets echts plegen om niet te scheren als je een baard wilt. Dat is regel # 1.

  1. Identificeer je doel, maar wees realistisch.

Er zijn veel verschillende baardstijlen om uit te kiezen; Het is niet noodzakelijk dat voorzichtig zorgvuldig zorgvuldig zorg. (Doe een overweging voor de manier waarop uw baard beter kan worden in de vorm van een gezicht.) Laat uw groei worden beïnvloed door de stijl die u wilt bereiken. Het benadrukte echter “Want” voor een bepaalde reden: je kunt niet noodzakelijkerwijs je ideale baard krijgen als je gezichtshaar niet bedoeld is om die manier te groeien.

Als je baard gepatigd is, of als je een uniek groeipatroon hebt (schaars op de wangen, bijvoorbeeld in de poort, bijvoorbeeld), dan moet je je verwachtingen correct instellen. Dit gaat door grote, kleine en middelmatige weerhaken.

  1. Laat het groeien.

Geduld is een schone zaak. Je kunt niet alleen een beetje tijd helpen om wat velden in te vullen, maar het is ook een vereiste voor bijna elke stijl. Een baard wordt elke week in iets nieuws getransformeerd. Dan, als het lijkt dat nooit, in het bijzonder, in het bijzonder, in het bijzonder, als het een lange baard is, dan, eerlijk gezegd, je zou op een ochtend wakker kunnen worden en beseffen dat je de bestemming hebt bereikt.

  1. De omtrek.

Een van de BADD-onderhoudsprincipes is om het gedefinieerd te houden. Samenvattend: AFEITE de halslijn en reinig de wangenlijnen. Deze houden het het dichtst bij de baard en minder op de nek, tenzij, om een ​​of andere reden, een baard van Stoner Woly is zijn doel. Laat het in dat geval wild en vrij worden.

  1. Snijd het terwijl het groeit.

De tweede manier om de opzettelijke dingen te behouden is om te beeldhouwen en hun baard te laten knippen terwijl het groeit. Je kunt je tegenproductief voelen en # 2 tegengaan, maar het is op dezelfde manier als je haircuts moet maken terwijl je je haar opgroeit. Dit helpt direct haar direct waar het zou moeten zijn: voller op sommige plaatsen, minder in anderen. Stijlproducten in de volgende raad kunnen natuurlijk, natuurlijk helpen dingen te beïnvloeden, maar wat veel heeft om de haren op controles zo nodig te houden: dit kan striae van vlekken, onderbreking met de verdeelde punten of gewoon wat deeg trekken. Je wilt een baardtrimmer of een scherp schaar.

  1. Gebruik wat voedzame producten

Er zijn een handvol baardproducten die moeten overwegen om te verzamelen of adequate zorg en onderhoud serieus wordt genomen. Een paar druppels baardolie absorberen snel en geven je haar de juiste voedingsstoffen (plus een snufje helderheid), terwijl ze ze beter beheersbaar maken in het proces. Je kunt ook een balsem of baardcrème uitwisselen, iets wat zwaarder dan een olie, om de baard te helpen ontwerpen en het in plaats daarvan de hele dag te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.