Tips om een beletteringsbedrijf te kiezen

Het is een nieuw jaar en je hebt eindelijk besloten om bestelwagen te beletteren en te profiteren van de advertentiemogelijkheden en belastingaftrek. Laten we daar allemaal op proosten! De volgende stap (nadat je de staats- en lokale wetten hebt doorgenomen) is het kiezen van een bedrijf om het werk te doen.

Dit is geen geringe taak. Het door u gekozen auto-inpakbedrijf heeft de grootste invloed op het eindproduct. Simpel gezegd, uw voertuig moet eruitzien als een prachtig reclamebord op wielen dat jarenlang meegaat. Maar als u de verkeerde voertuiggrafisch ontwerper, printer en installateur kiest, kan het heel snel mis gaan. Dus doe je onderzoek en informeer naar de onderstaande factoren voordat je een beslissing neemt.

1. Kies een bedrijf dat het allemaal doet

De beste beletterbedrijven doen het ontwerp, het printen en de installatie binnen de organisatie. Wanneer bedrijven het werk uitbesteden, neemt de kans op fouten toe. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de kleur die wordt afgedrukt niet exact overeenkomt met het ontwerp? Het kan langer duren om het eindproduct te krijgen en de kosten kunnen hoger zijn. Een voertuigbelettering moet met de grootst mogelijke aandacht voor detail worden uitgevoerd, en als ontwerpen en materialen te vaak van eigenaar wisselen, kan een detail verloren gaan in de vertaling.

Big Visual Group is trots op onze ontwerpdiensten op bureauniveau, gebruikt de nieuwste en beste printtechnologieën en heeft ervaren en gecertificeerde installateurs in dienst, allemaal onder één dak. Maar we bedienen ook het hele land door het ontwerp en de productie in eigen huis te doen, en indien nodig ter plaatse te installeren.

2. Kijk naar eerder werk

Lees reviews van beletteraars bij jou in de buurt. Wat zeggen eerdere klanten? Kijk naar hun portefeuilles. Als een bedrijf of provider er geen heeft, ga dan verder.

3. Vraag de beste materialen

Kwam een ​​van uw offertes veel goedkoper uit dan de andere? De kans is groot dat het bedrijf goedkope materialen zal gebruiken, zoals vinyl van mindere kwaliteit en goedkope inkt. Of ze kunnen kortere wegen nemen bij het voorbereiden van het voertuig vóór de installatie. Niet Wij. We zijn zelfs een leider op het gebied van groot- en grootformaat printtechnologie en kwaliteit, en we gebruiken strikte procedures voor kwaliteitsborging.

4. Dring aan op een garantie

Een belettering is een investering voor de lange termijn, dus doe je onderzoek. Maar we zijn ervan overtuigd dat als u bij andere aanbieders van voertuigbelettering winkelt, u het verschil zult zien en terugkomt bij Big Visual Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published.