Goed verzekerd tegen een betaalbare prijs

0
Goed verzekerd tegen een betaalbare prijs

In Nederland is iedereen verplicht om een basisverzekering voor de ziektekosten af te sluiten. Daarnaast kun je diverse aanvullende verzekeringen toevoegen, bijvoorbeeld voor je tandartskosten of extra fysiotherapie. Deze aanvullende modules zijn niet verplicht. Desondanks is zelfs de standaard zorgpremie voor veel mensen aardig duur. Daarom is het slim om op tijd zorgverzekeringen te gaan vergelijken. De kans is namelijk groot dat je met hetzelfde pakket bij een andere verzekeraar een stuk voordeliger uit bent.

Waarom overstappen van zorgverzekering?

 De belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering is toch wel de prijs. Zonder concessies te hoeven doen qua vergoedingen kun je per maand enkele euro’s tot wel een paar tientjes per maand besparen. Daarnaast kun je besluiten om voor een andere verzekeraar te gaan omdat deze een beter pakket biedt dat meer aansluit op jouw behoeftes. Ben je niet tevreden over de manier waarop je declaraties worden afgehandeld bij je huidige verzekeraar of is de klantenservice lastig te bereiken? Ook dan is het slim om verder te kijken. Een site als Poliswijzer.nl kan je helpen om de perfecte verzekering te vinden.

Hoe vind je de beste ziektekostenverzekering?

Ga je helemaal zelfstandig op zoek naar een nieuwe ziektekostenverzekering? Dan moet je tientallen sites afspeuren naar de premies, voorwaarden en het vergoedingenoverzicht. Veel eenvoudiger is het om een aantal vergelijkingssites te raadplegen. Hier vul je in waar je naar op zoek bent en vervolgens rollen de beste opties direct over je scherm. Wil je nog zekerder zijn van de juiste keuze? Klik dan een aantal opties aan om ze nog grondiger met elkaar te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de acceptatievoorwaarden, de klantwaardering en de contracten met zorgverleners in jouw regio. Vergelijk je ziektekostenverzekering en ontdek direct hoeveel geld je per maand kunt besparen!

Tips bij het overstappen van zorgverzekeraar

Online kun je kiezen uit verschillende vergelijkingssites voor ziektekostenverzekeringen. In veel gevallen nemen zij bijna al het werk over. Na het vinden van jouw ideale nieuwe zorgverzekering hoef je alleen maar je gegevens in te vullen en de overstap wordt voor je geregeld. Let ook op eventuele extraatjes. Zo krijg je bij sommige vergelijkingssites een gratis product of een leuke cashback. Wees er wel op tijd bij, want je huidige zorgverzekering kan tot uiterlijk 31 december worden opgezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *