Uncategorized
<strong>De beste manier om bestanden over te zetten van Android naar pc via Bluetooth</strong>

De beste manier om bestanden over te zetten van Android naar pc via Bluetooth

De draadloze technologie heeft het leven voor ons veel gemakkelijker gemaakt, omdat we nu gegevens van elke afstand kunnen overdragen. Het kan van ons huis naar kantoor zijn, van ons huis naar een ander huis of van kantoor naar een ander kantoor. Maar als het gaat om het overzetten van bestanden van een Android-apparaat naar een pc of laptop, wordt het een beetje ingewikkeld.

Dus, wat is de beste manier om bestanden over te zetten van een Android-apparaat naar pc? Nou, het is Bluetooth. Als Bluetooth nieuw voor je is, ben je de gelukkige. Omdat ik het nog nooit eerder heb gebruikt, zal ik proberen het proces heel eenvoudig voor je te maken.

Android is het meest populaire mobiele besturingssysteem en mensen gebruiken het op een zeer comfortabele manier. Aan een smartphone heb je niet genoeg omdat je de andere gadgets zoals laptop en computer kunt gebruiken. Het is dus een groot probleem voor u hoe u een groot bestand van Android naar computers kunt overbrengen.

Als u een smartphone heeft, kunt u elke Android-app gebruiken die een ingebouwde optie voor het delen van bestanden heeft. Maar u krijgt een limiet aan opslagruimte en als u degene bent die met de situatie wordt geconfronteerd, kunt u elke app van derden gebruiken om een ​​groot bestand over te zetten.

Er zijn veel apps beschikbaar in de Play Store die kunnen worden gebruikt om Bestanden delen van Android naar pc te. Maar ik wil geen apps downloaden die niet compatibel zijn met mijn apparaat. Dus ik heb de beste en eenvoudigste oplossing bedacht om bestanden over te zetten van een Android-apparaat naar een pc.

Laten we de stappen eens bekijken.

1. Eerst moet u de Bluetooth-optie op uw mobiel inschakelen.

2. Nu moet je je computer verbinden met hetzelfde netwerk als je telefoon.

3. U moet een app downloaden met de naam Bluetooth File Transfer.

4. Open de app en selecteer het bestand dat je wilt overzetten.

5. Daarna moet u het apparaat kiezen waarnaar u het bestand wilt overbrengen.

6. Nu moet u de code scannen van het apparaat waarnaar u het bestand wilt verzenden.

7. Zodra de code is gescand, ziet u de lijst met apparaten die op uw systeem zijn aangesloten.

8. Selecteer nu gewoon het apparaat waarop u het bestand wilt overbrengen.

9. Klik nu op de startknop om het overdrachtsproces te starten.

10. Het bestand wordt binnen enkele seconden overgedragen.

Nu is het bestand met succes overgedragen van uw Android-apparaat naar uw pc. Ik heb alles op een heel eenvoudige en gemakkelijke manier uitgelegd. Als u twijfels of problemen heeft, kunt u hieronder reageren.

____________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *