De best beoordeelde matras begrijpen

Er zijn nu veel matrassen op de markt die u echt in verwarring kunnen brengen. Zoeken naar de best beoordeelde medische matras kan een vermoeiende, zo niet ontmoedigende taak zijn. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken, moet u proberen te kopen bij een gerespecteerde en best beoordeelde matrasfabrikant.

Men moet altijd rekening houden met hun budget en behoefte aan deze matrassen. Is het een kwestie van comfort of is er een medische noodzaak dat je een bepaald matras kiest? Hier zijn enkele bekende merken matrassen en hoe elk van hen hun unieke kenmerken heeft.

Sealy Posturepedic Matras – Sealy is een van de eerste matrasfabrikanten sinds 1818 en is alleen al in de Verenigde Staten de best verkopende band. Het bedrijf kan hun matras tegen een lage prijs verkopen, omdat het meestal wordt gebundeld met bedden en het feit dat ze zo’n grote hoeveelheid produceren dat de kosten omlaag gaan. Sealy heeft een brede selectie die premium comfort biedt voor hun midden geprijsde matrassen, Sealy heeft ook een nieuw type matras gecreëerd, de Posturepedic-matras en de TrueForm-matras die een speciaal type schuim gebruikt.

Simmons Beautyrest-matras – Simmons heeft een matras ontworpen waarmee de bewoner van het bed kan slapen op elke gewenste manier zonder de slaap van hun partner te storen. Ze waren in staat om de originele springmatras te verbeteren door elke veer op zichzelf te laten staan. Ze hebben hun pocket-spiraalmatras als handelsmerk geregistreerd als de “Do Not Disturb” -matras die populair is bij stellen met een hectische levensstijl. Het bedrijf beweert dat hun matras de minste reactie op beweging heeft en dat de prijsklasse gemiddeld tot duur is.

Jamison Smart Coil Mattress – het bedrijf heeft zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam gebruikt om de gewone stalen spiraal naar een nieuw niveau te tillen. Ze ontwikkelden wat de Smart Coil wordt genoemd, die zo is gemaakt dat het het gewicht dat erop wordt uitgeoefend dempt door de spoelen aan de linker- en rechterkant te gebruiken. Jamison heeft meerdere uitstekende matrassen geproduceerd zoals de Balance, de Equalizer en de Vita Pedic matrassen. Het bedrijf staat misschien niet zo bekend als de andere grote spelers, maar het is een klein nichebedrijf dat middenklasse tot dure producten levert.

Tempur-Pedic-matras – dit is het bedrijf dat pionierde met de introductie van schuim (traagschuim) in de matrasindustrie, wat door andere spelers uit de hoofdklasse is overgenomen. Ze ontwikkelden oorspronkelijk het type traagschuim voor speciale medische behoeften zoals ziekenhuizen, speciale revalidatieklinieken en meer. De laatste tijd zijn ze overgeschakeld naar openbaar gebruik, maar hun technologie blijft van topklasse en hun producten zijn over het algemeen duur.

Met de vele beschikbare modellen wordt uw keuze nu bepaald door uw budget en medische vereisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *