Uncategorized
Betalingen voor studieleningen controleren

Betalingen voor studieleningen controleren

Schulden aan studieleningen zijn een epidemie geworden. Deze leningen kunnen aanzienlijk en uiteindelijk stressvol zijn. Veel jonge mensen in Amerika zijn zelfs bang om hun studieleningen maandelijks te betalen. Het lijkt misschien onmogelijk om te hanteren vanwege het enorme saldo dat nergens heen lijkt te gaan.

Als je jong bent, kun je beïnvloed worden. De millennials van vandaag zijn geen uitzondering. De accumulatie van schulden via studieleningen wordt gezien als een noodzakelijke en essentiële last voor het bereiken van hun loopbaan. Velen vinden werk na hun afstuderen. Volgens CareerBuilder.com had in 2014 echter ongeveer de helft van de afgestudeerden een baan waarvoor geen hbo-opleiding nodig was.

Om het nog erger te maken, beginnen kredietverstrekkers voor studieleningen hun ‘klanten’ lastig te vallen zodra ze sluiten. Als u een van die klanten bent, weet u waarschijnlijk al dat niets in deze wereld gemakkelijker is dan schulden. De kans dat je zo snel geld hebt om je studieschuld af te betalen, is vrij klein.

Voordat ze de middelbare school verlaten, worden deze jonge en beïnvloedbare mensen ertoe gebracht te geloven dat hoger onderwijs leidt tot een gegarandeerde carrière. Het blijkt niet zo eenvoudig te zijn. De Washington Post meldde dat in 2013 volgens gegevens van Jaison Abel en Richard Dietz van de Federal Reserve Bank van New York, slechts 27% van de afgestudeerden een baan had die verband hield met hun major. Als dit een onbeleefd ontwaken is, mijn excuses. Er is geen gemakkelijke manier om je droombaan te bereiken en van je studieschuld af te komen. Het vergt echter actie, inzet en het is mogelijk.

Studiefinanciering. Maak je geen zorgen als je deze twee woorden leest. Zou moeten. Het terugbetalen van studieleningen lijkt misschien onmogelijk, maar er zijn manieren waarop u uzelf kunt helpen. Het eerste dat u moet weten, is wat voor soort lening u heeft. Sommige leningen hebben specifieke voordelen die uw situatie kunnen helpen.

Kijk dan eens in het Nationaal Studielening Data Systeem (NSLD). Deze website bevat de database voor studentenhulp van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Alleen federale studieleningen komen in aanmerking voor deze vergoeding. In mijn ervaring heb ik met meer mensen gesproken met federale leningen dan met persoonlijke leningen.

Een goed idee voor werklozen of “interim” is uitstellen of afzien. Een uitstel of uitstel stelt je in staat om tijdelijk te stoppen met het betalen van je federale studielening of om het bedrag dat je hebt betaald tijdelijk te verminderen. Dit kan handig zijn als u uw tegoed in gebreke blijft. Er is sprake van een betalingsachterstand wanneer u uw maandlasten langere tijd niet heeft betaald. Bij wanbetaling moet de kredietverstrekker juridische stappen ondernemen om uw geld terug te krijgen.

Als u recht heeft op uitstel, kan de federale overheid de rente op uw leningen tijdens de uitstelperiode betalen. Voor tolerantie geldt het tegenovergestelde. Bij uitstel kunt u mogelijk uw betalingen verminderen of betalingen volledig opschorten voor maximaal 12 maanden.

Deze opties kunnen je ruimte geven om te ademen en de carrière na te streven waarvoor je lang hebt gestudeerd.

Er zijn andere opties om uw maandelijkse betalingen naar een beheersbaar niveau te brengen. Er zijn inkomensafhankelijke aflossingsplannen voor mensen met directe leningen of FFEL-leningen. In een op inkomen gebaseerd betalingsprogramma kunnen uw maandelijkse betalingen worden verlaagd tot 10% van uw maandinkomen. In de meeste gevallen wordt de lening bij deze programma’s na 25 jaar kwijtgescholden.

Afhankelijk van uw situatie kan er een betalingsplan zijn dat het beste bij uw behoeften past. Bezoek de website van Bundesstudienhilfe en blader door de lijsten met betalingsplannen.

Consolidatie van studieleningen is een haalbare optie voor mensen met meer dan één studielening. Als uw studielening variabele tarieven en minimale maandelijkse betalingen heeft, moet u op zoek gaan naar een consolidatielening van het directe leningprogramma. Net als bij traditionele consolidatie, combineert een directe consolidatielening meerdere federale studieleningen in één lening met één betaling en één rentetarief. Deze leningen kunnen de tijd die u hebt om de lening terug te betalen verlengen, waardoor uw maandelijkse betaling afneemt. U krijgt ook een vaste rente op uw rente in plaats van te werken met variabele rentes.

Consolidatie heeft zijn nadelen. U kunt handiger zijn met maandelijkse betalingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.