3 eenvoudige stappen om uw eigen bier te brouwen

De meeste mensen die ik spreek, jagen hun droom om zelf bier brouwen te maken niet na, omdat ze bang zijn om het geld in een bierbrouwkit te stoppen. En in deze moeilijke financiële tijden kan ik begrijpen waar ze vandaan komen. Als ik die persoon echter zie omdraaien en een microbrouwsel van zes dollar bestelt, voel ik me genoodzaakt om hem de fijne kneepjes van het thuisbrouwen te leren. Je kunt liters van je eigen bier brouwen voor de prijs van twee te dure taps!

Als je terugdeinzen voor het brouwen van je eigen bier vanwege de investering in brouwbenodigdheden, zou je aangenaam verrast kunnen zijn te weten dat het maken van een thuisbrouwsel neerkomt op drie essentiële stappen. En als je slim bent en begint met een thuisbrouwset, worden deze stappen nog eenvoudiger.

Drie stappen om je eigen bier te brouwen

De mout koken – in uw pakket zit een pakje mout. Voeg water, gewenste hop of andere suiker toe en kook.

Koel vervolgens het wort. Je neemt dan de vergister die bij je kit is geleverd en voegt het wort en de brouwgist toe. In de loop van de volgende week gaat de gist aan de slag met de suiker en maakt alcohol.

Eindelijk is het tijd om het vers gegiste bier in aparte flessen te bottelen. Voordat u de fles afsluit, voegt u primingsuiker toe, waardoor het carbonatatieproces wordt gestart.

Nu is het tijd om aangenaam verrast te worden. Over ongeveer een week heb je een partij zelfgebrouwen bier klaar om te drinken!

Dus daar heb je het. Voor ongeveer honderd dollar aan initiële opstartkosten heb je een eenvoudige, herhaalbare formule die je honderden dollars per jaar zal besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *